Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Logo Logo

Hög kompetens är din trygghet

Vi bakom Guldcentrum har varit i branschen i över 30 år, där vi byggt upp en lång erfarenhet och gedigen kompetens. Genom att köpa in skrotguld och sälja guld för investeringssyfte, har Guldcentrum byggt upp en koncern med en stabil affärsmodell med säte i Malmö mot både företags- och privatkunder runt om i helaSverige. Guldcentrum har satsat på transparens och kompetens vilket har givit oss nöjdare kunder. allt guld som köps in testa med en avancerad maskin FISCHER Fischerscoope X-ray XAN 120 som röntgar ädelmetaller och läser av guldhalten. Det innebär för dig en betydligt noggrannare värdering för att du ska få rätt betalt. Guldcentrum köper guldet i form av skrotguld och guldtackor. 

"Kompletta tjänster för försäljning av guld till riktigt bra priser"

Det går att sälja sitt guld till Guldcentrum antingen över disk eller via post. Värderingen görs samma dag som vi tar emot guldet, vilket resulterar i snabbare affärer som inte behöver påverkas av flukturerande guldpriser.

Konkurrenskraftiga priser

Vårt erbjudande står sig starkt med 3,5% under SPOT-priserna.

Metallkonto hos Guldcentrum

Med ett metallkonto hos Guldcentrum kan du planera försäljningen av guld över tid för bästa pris.

Smältning av guld

Vi tillhandahåller även smältning av guld där vi med avancerade ugnar kan rena guldet mer exakt. Vi levererar därför en mer homogen guldtacka som ger bättre betalt.

Direkt utbetalning

Utbetalningen görs på försäljningsdagen vilket medför att pengarna finns er tillhanda senast nästa bankdag.