Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Logo Logo

Sälja guld

Guldpriser

24K investeringsguld405.00 kr/g
23K375.00 kr/g
22K investeringsguld362.00 kr/g
21K350.00 kr/g
20K325.00 kr/g
18K301.00 kr/g
14K230.00 kr/g
Tandguld301.00 kr/g
Silvertackor 9993.75 kr/g

Sälj i butik

Sälj guld till oss i vår butik i Malmö

Hitta butik

Via Guldpåse

Sälj guld till oss via guldpåse

Beställ Guldpåse

VARFÖR SÄLJA GULD HOS GULDCENTRUM?

Ärlighet

Vi har inga dolda avgifter eller prisavdrag. Du får ett ärligt, högt guldpris. Helt enkelt.

Trygghet

Vi är etablerade guldhandlare med över 30 års erfarenhet i branschen. Vår styrka är din trygghet.

Kunnighet

Vi har erfarna och professionella värderingsexperter och avancerad laserteknik för värdering.

Nöjda kunder

Du är viktig för oss! Du får vänligt bemötande och direkt utbetalning av ditt guld.

GULDCENTRUM i MEDIA

Guldcentrum i Sydsvenskan

I artikel från Sydsvenskan berättar Guldcentrum hur du gör för att sälja guld.

Läs artikel

Bästa guldpris hos Guldcentrum

Guldcentrum ger bästa guldpriset, enligt faktatabell i Aftonbladet. Artikel från den 21 september 2011.

Dryga ut kassan

Sälj guld hos Guldcentrum. Metro skriver om hur du kan dryga ut kassan genom att sälja guld.

Läs artikel

I BUTIK

Sälj guld till oss i vår butik

En av fördelarna med att sälja guld eller silver till Guldcentrum i vår butik i Malmö är att värderingen av guldet och silvret utförs framför dig.
Guldcentrums erfarna värderingsexperter ger dig gratis värdering och rådgivning och svarar på dina frågor. 
Dessutom kan du välja att få pengarna direkt i hand genom kontant utbetalning eller insatta på ditt bankkonto.
Sälj guld hos Guldcentrum - vi gör din guldförsäljning så enkel och bekväm som möjligt.

 

Läs mer om att sälja guld i butik

Så här går det till:

1

Välkommen till Guldcentrums butik på Djäknegatan 2 i Malmö. Våra värderingsexperter värderar guldet vid disken framför dig. Värderingen är gratis och du har inget säljtvång.

2

Ädelmetallernas karat fastställs genom skraptest och syraapplicering och vägs med exakthet. Vår avancerade scanner ger även den exakta karathalten. Värderingen tar bara några minuter.

3

Efter en godkänd värdering och legitimering väljer du att få kontant utbetalning eller pengarna insatta på ditt konto. Vi har inga prisavdrag eller dolda avgifter. Du får alltid högt guldpris.

VIA GULDPÅSE

Sälj guld till oss via guldpåse

Att skicka in guld via Guldcentrums guldpåse är ett smidigt och säkert alternativ för dig som inte har möjlighet att sälja guld i Guldcentrums butik i Malmö. Guldpåsen är fullt försäkrad, spårbar och är gratis att beställa. Naturligtvis säljer du guld till samma höga guldpris som erbjuds i vår butik den aktuella värderingsdagen.

 

Läs mer om beställning via guldpåse

Så här går det till:

 

1

Fyll i formuläret här nedan och klicka på "beställ Guldpåse". Du får vår Guldpåse skickad gratis till dig inom 1-2 arbetsdagar från mottagen beställning.

2

I Guldpåsen finns ett förbetalt returpaket, försäkrat upp till 10.000kr. Kontakta Guldcentrum om du önskar skicka guld till högre guldvärde så hjälper vi dig.

3

Lägg ditt guld i Guldpåsen och lämna in på närmsta postkontor. Spara kvittot som du får. Kvittot är ditt ägarbevis och innehåller även ditt spårningsnummer.

4

Vi värderar dina föremål samma dag som vi mottar Guldpåsen. Betalning sker samma dag som värderingen blivit godkänd. Du har pengarna på ditt konto inom 24h.

Beställ Guldpåse

Sälj guld till Guldcentrum via Guldpåse

SNABB BETALNING

Snabb betalning

Utbetalning av ditt guld sker inom 24h efter godkänd värdering.
Om du säljer ditt guld till oss i butik väljer du själv om du vill ha kontant betalning eller direkt överföring till ditt konto. Betalning vid försäljning via guldpåse sker alltid genom överföring. 

Tryggt och enkelt med Guldcentrum - Sälj guld

Hos Guldcentrum kan du sälja guld tryggt och enkelt. Kunder söker sig till vår butik i Malmö för att sälja guld från hela Skåne som t.ex. Kristianstad, Helsingborg, Trelleborg, Ystad och Lund. Guldcentrum är en kunnig guldhandlare sen 1977. Företaget har blivit omnämnt i bland annat Sydsvenskan där vi blev rekommenderade för vår kunnighet. Att köpa guld är en viktig del av Guldcentrums verksamhet, men försäljning av investeringsguld för långsiktigt sparande likväl som för spekulation är också en hörnsten i Guldcentrums verksamhet. Vi vill att det ska vara tryggt och enkelt att sälja guldmhos oss i Malmö. Om du inte har möjlighet att ta dig till vår butik kan du enkelt beställa guldpåse. Du kan vara trygg i att skicka guld säkert med vår Guldpåse då den är fullt försäkrad och spårbar. Du beställer den gratis på vår hemsida. På så vis kan du sälja guld till Guldcentrum var i Sverige du än befinner dig. Guldcentrum har kunder från hela Sverige som t.ex. Norrköping, Västerås, Göteborg, Örebro, Halmstad, Stockholm och Linköping. Våra kunder har insett fördelarna med att sälja guld till Guldcentrum med Guldpåse. Enkelt, tryggt och alltid till högt guldpris. Välkommen som kund hos Guldcentrum!

Guldcentrum köper ditt guld

Guldcentrum köper ditt guld till ett högt guldpris. Detta gör vi antigen i vår butik som är avsedd för guldinköp, eller via en försäkrad och kostnadsfri guldpåse som skickas med posten. En fördel med att sälja ditt guld till oss i butik är att du får en värdering av guldet framför dig. Dessutom får du gratis rådgivning och svar på alla dina frågor. Om du inte har möjlighet att besöka vår butik i Malmö är vår guldpåse ett smart och säkert alternativ. Oavsett vilket tillvägagångssätt som passar dig bäst är vi noga med att erbjuda högsta tänkbara service. Därför kan du lita på att vi på Guldcentrum köper ditt guld enkelt, bekvämt och till rätt pris.

Guldpriser

24K investeringsguld405.00 kr/g
23K375.00 kr/g
22K investeringsguld362.00 kr/g
21K350.00 kr/g
20K325.00 kr/g
18K301.00 kr/g
14K230.00 kr/g
Tandguld301.00 kr/g
Silvertackor 9993.75 kr/g