Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Logo Logo Logo
Ring oss: 040-611 14 06
Ring oss: 040-611 14 06
Djäknegatan 2, 211 35 Malmö
×

Frågor och svar om guldpåse

 

1. Vad kan jag skicka i en guldpåse?
Guldcentrum köper guld i alla dess former. Från 24K till lägst 8K. Du kan sälja guld i form av s.k. skrotguld, guldsmycken både hela och trasiga, ringar, hängen, halsband, örhängen, medaljer och guldklockor. Du kan även sälja tandguld till oss. Vi köper guldtackor, guldmynt och alla andra guldföremål.  Du kan sälja guld till Guldcentrum enkelt och säkert med vår guldpåse. Om ni hellre önskar att sälja guld direkt över disken i Guldcentrums butik i Malmö, så går det utmärkt.

2. Kan jag sälja tandguld till er?
Ja, det går bra att sälja tandguld till Guldcentrum. 

3. Kan jag sälja trasiga guldsmycken till er?
Ja, det går absolut att sälja trasigt guld till Guldcentrum. Vi köper guld för dess guldvärde och du får samma höga guldpris som för hela guldsmycken.

4. Är guldpriserna på hemsidan aktuella?
Guldpriserna på hemsidan uppdateras dagligen och är alltid aktuella. Guldcentrum är noga med att alltid följa världsmarknadens guldpris. 

5. Vad kostar värdering av guldet?
Det kostar inget att värdera ditt guld hos Guldcentrum. 

6. Hur kan ni hålla så högt guldpris utan värderingsavgift eller prisavdrag?
Guldcentrum har funnits i branschen i över 35 år. Våra erfarna värderingsexperter har både kunskapen och effektiviteten till att värdera guld. Vi har effektiv utrustning som kan fastställa exakt karathalt. Guldcentrum har hand om hela processen från inköp till försäljning av guldet. Inga mellanhänder betyder högre guldpris till dig som kund. Därutöver har Guldcentrum inga kostsamma reklamkampanjer för att sälja guld eller köpa guld. Vår erfarenhet gör Guldcentrum till en pålitlig aktör i guldbranschen med många nöjda återkommande kunder.

7. Är min guldpåse försäkrad under postgången?
Din försändelse är försäkrad upp till 30 000kr. Det är mycket viktigt att du sparar kvittot du får av posten, då det är ditt bevis på att du har skickat ditt guld till oss. 

8. Hur gör jag om jag vill sälja guld till ett högre värde än det försäkrade beloppet?
Kontakta Guldcentrum så hjälper vi dig.

9. Måste jag sälja guldet när jag fått mitt guld värderat?
Nej. Vi värderar guldet gratis oavsett hur du väljer att sälja guld. Du har inget säljkrav att sälja guldet till oss.

10. Hur gör jag om jag inte godkänner er värdering via guldpåse?
Vi returnerar dina föremål till dig och du står enbart för returkostnaden, som kostar från 299kr.

11. Får jag betalt för stenar?
Guldcentrum betalar för guldvärdet. Briljanter, diamanter och andra ädelstenar av bra kvalitet som finns i smycken kan du eventuellt få extra betalt för. Värderingen av ädelstenar sker i Guldcentrums butik i Malmö. 

12. Hur gammal måste jag vara för att sälja guld?
Du måste vara minst 18 år för att sälja guld till Guldcentrum. Enligt lag måste du identifiera dig innan du kan sälja guld. Du måste också vara laglig ägare till föremålen och ha lov att överföra rättigheterna till ägandet av dem till Guldcentrum.

Beställ Guldpåse

Beställ Guldcentrums Guldpåse tryggt och enkelt. Vi skickar hem vår Guldpåse till dig som du skickar tillbaka.
Guldcentrum betalar ut pengarna för ditt guld inom 24 timmar. 

Beställ Guldpåse

Sälj guld till Guldcentrum via Guldpåse