Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Logo Logo

1 oz UBS guldtacka

Artnr: 1922

Denna produkt är momsbefriad i Sverige.
Produkten finns inte i lager
Vi köper: 13 961 kr
1 oz UBS guldtacka
Guldtackan på 1 oz från UBS är ett rent guldhantverk som är märkt med UBS logotyp. Guldtackan är tillverkad av världens största ädelmetalltillverkare och har en väldigt hög och erkänd kvalitet som tilltalar investerare världen över. Den har givetvis en renhetsgrad som aldrig understiger 99,99%.

UBS är en världsledande schweizisk bank som förutom traditionell bankverksamhet även arbetar med bland annat investment banking och global kapitalförvaltning. Genom sina historiska innehav och olika intressen i några av världens största ädelmetalltillverkare så som Argor-Heraeus, PAMP och Metalor, erbjuder UBS guldtackor som är tillverkare via dessa bolag fast under eget flagg. Det innebär att de som garant skapar en högre igenkänning i världen. UBS har både gjutna och tryckta tackor ända upp till 5 kg och följer alla standarder så som LBMA. Det garanterar världsomspännande utbytbarhet hos ädelmetallåterförsäljare, banker och investerare.