Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Logo Logo

250 gram Nadir Gold gjuten guldtacka - endast i butik

Artnr: 1910

Denna produkt är momsbefriad i Sverige.
Produkten finns inte i lager
Vi köper: 114 404 kr
250 gram Nadir Gold Gjuten guldtacka
Guldtackan på 250 gram från Nadir Gold är gjuten för att framhäva känslan av en massig guldtacka. Metoden att gjuta används vid tyngre guldtackor då investerare efterfrågar framställningsmetoder som är mer kostnadseffektiva än de för tryckta guldtackor. Med sin höga kvalitet och en renhetsgrad som aldrig understiger 99,99%, tilltalar guldtackan många investerare världen över.

Nadir Gold är en av världens större ädelmetalltillverkare. Förutom raffinering, återvinning och laboratorietjänster tillverkar och tillverkar Nadir Metal och NadirGold, guld-, silver- och platinaprodukter och speciella samlingsprodukter. Guldtackorna håller en hög kvalitet och följer alla standarder så som LBMA för att säkerställa hög kvalitet. Det garanterar världsomspännande utbytbarhet hos ädelmetallåterförsäljare, banker och investerare.
Teknisk data
Metall AU
Renhet 999.9