Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Logo Logo

50 x 1 gram Guld CombiBar Valcambi Suisse

Artnr: 1805 Fraktfritt

Denna produkt är momsbefriad i Sverige.
Produkten finns i lager
Prisintervaller
1 - 4 23 169 kr
5 - 9 23 094 kr
10 - 23 073 kr
Vi köper 19 541 kr
Valcambi Combi 50 x 1 gram
Guldtackan på 50x1 gram från Valcambi Suisse är en väl vald guldprodukt av högt hantverk som trots enkelheten även är mycket elegant. CombiBar passar utmärkt för både de som är ute efter en ädelmetallinvestering eller ett föremål att ge bort då Valcambi Suisse:s CombiBar kan förvaras som en hel guldplatta på 50 gram eller brytas i separata mindre guldtackor på 1 gram styck. Med Valcambi Suisse CombiBar får du guldtackor på 1 gram som ligger nära guldets spotpris.

Guldtackan kommer från schweiziska Valcambi, som är Schweiz största ädelmetallgjuteri. Förutom en utmärkt egenskap av enastående kvalitet, har de även en garanterad renhet på 99,99% och hög likviditet. Schweiz centralbank, LBMA, och andra större råvaruhus i världen godkänner Valcambis guldtackor som ”Good Delivery” vilket garanterar världsomspännande utbytbarhet hos ädelmetallåterförsäljare, banker och investerare. Dessa smakfulla guldtackor ger dig inte bara en dyrbar ädelmetall tillverkad av en schweizisk ingenjör, men även en alternativ hårdvaluta som har en obetingad garanti att vara internationellt accepterad av ädelmetallåterförsäljare som finansiella investerare.
Teknisk data
Metall AU
Renhet 999.9